Elomin Elpanna

ELPANNA ELOMIN III

Med eller utan varmvattenberedare.

Elomin III är en modern, kompakt elpanna. Bekymmersfri, med enkel skötsel och hög värmekomfort. Den är billig i inköp, vilket tillsammans med låga installationskostnader gör den till ett bra val. Elomin III Elpanna har utvecklats under många år och sålts i tiotusental exemplar, en garanti för ett tryggt köp.

Klimatstyrd värme

Klimatstyrd värme ger bäst ekonomi och högst komfort. Pannan utnyttjas alltid så effektivt som möjligt, exakt rätt mängd värme släpps alltid fram till bostaden. Det sparar pengar! På vår och höst med kalla frostnätter och uppåt 15 plusgrader på dagen så är det extra viktigt.

Belastningsvakt och sommardrift

Funktionen begränsar stegvis pannans effekt när t ex tvättmaskin, torktumlare eller spis är i drift samtidigt som pannan. Då kan du klara dig med lägre huvudsäkring, vilket ger lägre taxa. När inget värmebehov finns så stängs värmen till villan av automatiskt, endast varmvattenberedaren är igång. Cirkulationspumpen startas med jämna mellanrum under sommarmånaderna för att den inte ska kärva när hösten kommer. Pannans styrning gör att den bara behöver justeras vid installationen. Sedan sköter den sig själv.

Funktion för värme till t ex källare på sommaren

Ställbar max- och min temperatur till elementen gör att enstaka rum eller källare går att värma även om resten av huset inte har något värmebehov, t ex på sommaren.

Med eller utan varmvattenberedare

Elomin III finns i två leveransutföranden. Dels som CU 200, komplett elpanna med 200 liters varmvattenberedare, dels i UB-utförande, utan beredare, som passar alla modulberedare med 600×600 mm mått.

Komplett leverans sparar pengar

Elomin III levereras helt komplett med klimatstyrd värmeautomatik, belastningsvakt, expansionskärl, cirkulationspump och mycket annat. Väljer du annat fabrikat så krävs automatsäkring mellan pannan och beredare vilket ger  dyrare installation.

Elomin elpanna

REK PRIS INKL. MOMS

ELOMIN III UB • 19 531:-

ELOMIN III CU 200 • 35 863:-

RSK NUMMER

ELOMIN III UB | RSK 611 62 85
ELOMIN III CU 200 | RSK 611 62 84