• Pelletsanläggning

    Pellets

Hur kan vi hjälpa dig att optimera din pelletsanläggning?

Det finns många möjligheter och lösningar för dig som eldar med pellets idag, och som inte vill byta hela ditt värmesystem.

Observera att detta är generella riktlinjer.

Pellets

Spara upp till 50% av din förbrukningskostnad

Visste du att du kan spara upp till 50% av din förbrukningskostnad genom att uppgradera din anläggning? Värmebaronens moderna pelletspannor och pelletsbrännare är både kostnadseffektiva och kräver väldigt lite underhåll. Du klarar enkelt skötseln på några minuter per gång, utan att smutsa ner dig. Våra pelletspannor och pelletsbrännare uppfyller de senaste miljökraven och är avsatta för det svenska klimatet.

Spara pengar genom att sitta i solstolen

Vill du spara pengar genom att sitta i solstolen på sommarhalvåret? Kombinera din pelletsanläggning med solfångare och en ackumulatortank. Att kombinerar med solfångare är ett suveränt tillskott till din pelletsanläggning. Under sommarhalvåret tar solfångarna över uppvärmningen och producerar varmvatten. Eftersom att solfångarna tar över under sommarhalvåret får din pelletsanläggning vila – det gör att det blir mindre slitage på din anläggning, vilket hjälper till att förlänga livslängden. Du får också mer tid till annat, så som kvalitetstid med familjen, utflykter eller klippa gräsmattan i lugn och ro. För att du ska få ut maximalt av din solfångaranläggning krävs en ackumulatortank med bra skiktningsförmåga. Då slipper du att elda under den varma delen av året och den resterande lite kallare delen av året bidrar panelerna till uppvärmningen. Du sparar även pengar när du kombinerar med sol, då solenergin är 100% gratis alltid.